Iskrena hvala mentorjem in otrokom OS Franca Rozmana– Staneta in Oskarja Kovačica, Ljubljana za nepozaben otvoritveni nastop 7. mednarodne Storyline konference

Leto se počasi približuje koncu in december je čas, ko potegneš črto in se ozreš nazaj na trenutke, ki so zaznamovali tvoje leto. Leto 2018 je bilo za Storyline v Sloveniji zelo posebno leto, saj se je v Ljubljani odvijala mednarodna Storyline konferenca, edinstvena priložnost za pedagoge iz celega sveta, predvsem pa za domače, da so lahko pristop Storyline in njegove kvalitete spoznali od blizu.

V organizacijo in pripravo dogodka je bilo vloženega veliko dela, truda in predvsem prostega časa zadnjih nekaj let. Čar organizacije tovrstnega dogodka pa je tudi v tem, da na poti srečaš ljudi, ob katerih rasteš in si rečeš – še obstajajo!

Besede, ki jih lahko zapišem, ne morajo opisati celotnega občutenja, ki se rodi, ko pomislim na tim učiteljev, otrok in njihovih staršev, ki so prostovoljno pripravili nepozaben otvoritveni nastop za odprtje 7. mednarodne Storyline konference, na GR v Ljubljani. Meseci trdega dela so bili potrebni za celotno pripravo nastopa, za pomoč pri izdelavi darilc, ki so romala v svet, izpod rok otrok, in za material, ki ga je bila Osnovna šola Franca Rozmana Staneta pripravljena nesebično deliti.

Iskrena hvala gospe Andreji Absec, ki je bila kontaktni vodja nastopa, s katero je komunikacija kljub razdalji potekala kot ena sama poezija. Poezija, ki je popeljala v nastop, ki ga udeleženci konference zagotovo ne bomo pozabili. Hvala celotnemu timu učiteljev OS Franca Rozmana– Staneta in Oskarja Kovačica, Ljubljana, z učiteljicami Andrejo Absec, Heleno Vindiš, Tino Jama Kovač in Tanjo Čarman. Iskrena hvala otrokom za tako skrbno pripravljen nastop!

»Slovenija, od kod lepote tvoje«, pa s severa Evrope še toliko lepše zazveni, zlasti zdaj, ko sonček komaj seže do obzorja!

Toplo vabljeni, da si ogledate posnetek otvoritvenega nastopa s klikom na spodnjo povezavo:

https://www.youtube.com/watch?v=9fJ3ZPZaBZg

/Lea Colner, programski vodja konference

Share Button