Storyline Slovenija na konferenci “Kakovost za prihodnost vzgoje in izobraževanja: Prebujanje potencialov – izzivi vodenja”

V petek, 20. marca 2015, je v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije v Ljubljani potekala 10-letna konferenca Kakovost za prihodnost vzgoje in izobraževanja: Prebujanje potencialov – Izzivi vodenja.IMG_5708 IMG_5709

Na konferenci so predstavniki vzgojno-izobraževalne sfere in gospodarstva predstavili dobre prakse odkrivanja, prebujanja in razvijanja potencialov otrok in zaposlenih. »Z nenehnim izboljševanjem kakovosti vzgojno-izobraževalnega dela je moč zaslediti najpomembnejši cilj, to je vsestranski razvoj slehernega otroka na celotni poti njegovega izobraževanja. Doseganje tega cilja pa je mogoče le, kadar je pot sistematično načrtovana in so rezultati, ki jih želimo doseči, natančno opredeljeni«, so zapisali.

http://www.o-sta.com/msg.php?id=14344

Povabilu ga. mag Marinke Dodič, pomočnice direktorice področja Izobraževanje, sta se odzvali tudi predstavnici Storyline Slovenija, Lea Nakrst in Mateja Plot. Slednja je s prispevkom  »Pedagoški pristop Storyline – Z aktivnim in trajnostnim učenjem do zastavljenih ciljev« zbrane seznanila s pedagoškim pristopom Storyline, ki se uspešno uveljavlja tudi na slovenskih tleh. Predstavitev koncepta pristopa s primerom dobre prakse je navdušila zbrane udeležence konference.

Program konference: http://www.siq.si/index.php?id=925&command=SINGLE&sid=402

Share Button